google vyhledávání

Google

14. 4. 2007

Satyricon - Mother north

Ještě než se pustím do psaní, chci vás všecny upozornit na to, že všechny naše archivy jsou heslované ! Nenaleznete-li heslo v recenzi (jako že se to už nestane), říďtě se heslem v pravé části blogu děkuji.

Po recenzi Satyriconu nadchází čas pro videoklip. Dnes jsem si vybral jednu z písní, jichž řadím mezi nejlepší. Píseň sama o sobě má rychlý spád a často mění melodii. Co se stavby vizuální části týče, dokonale zapadá do hudby. Obsahová část genialitou neoplývá, ovšem příběh je poměrně zajímavý a vy se nudit nebudete. Klip, jenž vám nabízím je v necenzurované verzi a vy si tak můžete vychutnat ladné křivky dívky účinkující v jedné z hlavních rolí. Bohužel poněkud trpí zvuková kvalita, doprovázená všudypřítomným šumem, který snižuje prožitek. Není to však veliká překážka, a tak se můžete v klidu oddávat satyriconovským orgiím.

Mother north :

Žádné komentáře:

 
TOPlist
metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal