google vyhledávání

Google

12. 4. 2007

ISACAARUM – Sperm Nihil Metal

Co se tváříte tak kysele? Nechcete mi snad naznačit, že vám tak trefně ocejchovaná odnož „kovu“ zůstala zaváta rouškou tajemství? Že čeští Isacaarum unikli vjemovým receptorům vašeho chtíčem lapeného těla? Pokud neposloucháte GC, není se ani moc čemu divit…

Proto se také zřejmě samotní členové silně eroticky laděné smečky rozhodli označit za jakousi zkroucenou odrůdu námi milovaného metalu. Musím sám uznat, že v grindu nevidím příliš silného bojovníka za příjemnou a melodickou hudbu, ale co se týče právě těchto jmenovaných cvoků, jde o výjimku, která potvrzuje pravidlo a močí do rybníčka.

Co se týče stylu, Isacaarum je skupina hrající grindcore s lehkou příměsí blackmetalu, sám bych jim s radostí dal nálepku melodic GC (kdyby však nešlo o oxymóron). Je těžké pokoušet se popsat skupinu, která ve vašem srdci uměleckého cítění utkvěla, ovšem nemůžete říci zcela jistě, jestli tomu tak bude i u ostatních. Takže jsem se také rozhodl uploadnout na ochutnání jeden vál, abyste měli možnost nejdříve vyzkoušet. Pokud vás nezaujme, rozhodně se nevrhejte do zběsilého stahování, a pokud je vaše mysl otevřená novým věcem, zažijete si s hudbou Isacaarum své.

O jejich textech nelze jen tak prohlásit, že jsou naplněny erotickými motivy – jsou totiž samotnou erotikou (dovolím si pak ukázku textu jednoho válu připíchnout na závěr). Songy s jmény Teenage cunt powerplay nebo T.N.T. Clit Orgasm jsou jen jedněmi z mnoha. Rozhodně doporučuji texty na internetu shlédnout do jednoho a popřípadě mrknout i na překlady…nasmějete se.

Teď trošku konkrétněji o skupině : ačkoli hudebně hutná, sestává ze čtyř členů v klasické sestavě (Monthy, F.C., Jimmy a Chylus). Chlapci vystřídali mnoho producentů (Shindy, Leviathan, Epidemie a Druid Agency), než konečně doputovali k Obscene Productions. Při koncertech upřímně doporučuji držet se až tak v 5.,6. řadě, neboť jejich herecké kousky mohou navždy poškodit část vašeho oděvu.

Na počátku bylo demo. To demo bylo For Blood Is Life... (1995). Nic moc pro lačné posluchače, klenot pro fanoušky. O dva roky později vydávají se skupinou Sorath desku, kde každý z nich obsadil dvě pozice ve čtyřmístném tracklistu - Meditations In Dark Green (1997). Vzápětí se naskytne s novou nahrávací společností šance vydat CD a oni ji bez váhaní využijí - Die Verwandlung se zrodila téhož roku a my víme, kterým směrem se Izákovi vydají – ovšem pokud se pozorně vnoříte do rytmů a melodií jednotlivých válů, ucítíte, že Démůnek výjimečnosti začíná vystrkovat své růžky. Roku 1998 vychází v pořadí již druhý split, tentokráte se spřízněnou skupinou ENOCHIAN - For Blood Is Life.... Ovšem není posledním – o rok později vzniká další split - Bizarre End Of Century I+I s kamarády z INGROWING. Konečně se dostáváme k vlastní a dle mého názoru plnohodnotné tvorbě. Prvním drtivým krokem skrze nudně bučící (blijící) smečku grajndkórisků byl počin jménem Curbed (2000). Melodie se ujala role primu a my tou dobou fandili, aby to Isacaarum zůstalo. Zůstalo a jasným důkazem se stala deska s velice lákavým názvem Cunt Hackers (2001). Svíjel jsem se slastí, když mi bylo dopřáno zasunout…cd do přehrávače a vychutnat si brutální a melodickou lahůdku. Třešnička (nebo marcipánová ovce) na dortu na sebe ovšem nechala ještě pár let čekat. Až teprve v roce 2003 dopadla na stůl v mém pokoji krabička od blyštivého kotoučku, který se měl později stát mým vyvoleným idolem, mou láskou i nočním přeludem. Menses Exorcism třímala v ruce kladivo s vytesaným nápisem „top“ a velice dlouho se ho nehodlala vzdát. No a prozatím poslední deskou se stala Shibari Kata and Other Practices porozena roku 2005. To by mělo být o Isacaarum vše a já přikládám vál i text :

Menses Exorcism – Cock kontrol :
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/44221/02---Isacaarum---Cock-control.mp3_3.12MB.html

Let's go, yeah!
Cumming again, we are so proud
Body fluids orgy, here nothing rests in pain
You're rigorous judge, trying to suffocate me
As the all of penises are getting thick and hard…
Cock, cock, cock, cock control!
Check, pass, test, competition fuck
Hey you, you are to win
Let show yourself again
Hey you, your prick is so big
Your balls makes me insane
Hey you, there is no cheat
My measures can't betray
Hey you, there is no trick
You can't beat me, so pray!
In harsh way
I am controlling your length
With no hurry
I am checking for your sperm
Cock, cock, cock, cock control
Cumming last time, we were so shy
Body fluids party, we are almost dead
Rigorous judge is nearly satisfied then
As the all of penises were weak, soft and drained

Žádné komentáře:

 
TOPlist
metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal metal